Fes-te amic

Espai de Vida Crisàlide som una Associació sense ànim de lucre. Som um projecte autogestionat per les famílies i acompanyants que, amb esforç i dedicació, ens responsabilitzem a cuidar els serveis que es necessiten per garantir el seu funcionament (alimentació, neteja, mobiliari, materials, etc.). Axí mateix, assumim abastir les necessitats econòmiques del projecte mitjançant una aportació mensual de cada família.

A més a més, realitzem activitats lúdiques i educatives que ens permeten aportar la nostra llavor a una societat que considerem en crisi i que volem transformar. Sovint, aquestes activitats ens aporten petits ajuts econòmics que ens faciliten l’autogestió.

Tot i aquests esforços, no arribem a assolir el cost total de les despeses del projecte. Per aquesta raó, et convidem a apadrinar el projecte establint una relació de vincle entre padrines i fillols.

Valorem que les relacions sempre siguin bidireccionals i es construeixin recíprocament.

Per això, com a fillols, t’oferim

Una trobada anual entre padrines i fillols per celebrar la nostra relació. Així podràs viure de ben a prop el que fas possible amb el teu suport de cor i econòmic.

Trimestralment, rebràs un butlletí via correu electrònic on et compartirem un recull de les aventures i vivències que s’han esdevingut durant el període.

Et convidarem a tots els actes que realitzarem des de Crisàlide (Jornades de Portes Obertes, concerts i actes festius).

Podràs participar en les formacions impartides per l’equip pedagògic que realitzem anualment amb un 50% de descompte.

Ens comprometen que si en un moment donat el projecte és autosuficient per complert, et proposarem mantenir la nostra relació de padrina i fillols, però ja sense cap vinculació econòmica.

Com a padrina ens ofereixes

El teu suport personal perquè plegades escampem en el món aquesta nova mirada vers el creixement dels infants.

Una aportació econòmica de 10, 20, 30 o més de 30 euros que ajudaran a sostenir el cost del projecte. El teu suport econòmic ajudarà a cobrir despeses com el lloguer, la llum, l’aigua o la calefacció.

Com et pots convertir en padrina?

Sol·licita la teva inscripció d’apadrinament de l’Associació Espai de Vida Crisàlide, assumint l’aportació mensual (12 mensualitats anuals) al següent formulari:

Ens posarem en contacte el més aviat possible.

Amb conformitat amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de Dades de Caràcter Personal, i Llei 34/2002, de l’11 de juliol de Societat de la informació i Comerç Electrònic, les dades personals facilitades quedaran registrades en un fitxer del qual és responsable l’Ass. Espai de Vida Crisàlide amb la finalitat de la gestió i facturació de les activitats i per enviar informació relacionada amb la seva activitat. En qualsevol cas, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació, escrivint a espaivida@gmail.com