Veniu a celebrar amb nosaltres aquest SOLSTICI D’HIVERN! (dissabte 21/12)

Ja estem als dies amb menys llum de l’any, el sol va baix, la seva escalfor és mínima, estem consumint els últims dies de tardor. El Nadal ja s’acosta i amb ell el solstici d’hivern.

A Crisàlide estem de celebració, volem donar la benvinguda al fred, a la neu i als dies emboirats amb vosaltres. Per això hem organitzat una jornada per a famílies, on trobar-nos petits i grans.

Serà el dissabte 21 de desembre de 10 a 13.30h. Es faran activitats que ens apropin a la consciència dels cicles naturals de cada estació i a la seva màgia.
La Matinal es durà a terme al Casal de les Escodines (carrer de Sant Bartomeu, 50-52 de Manresa).Hi trobareu una activitat de Ioga en família facilitada per l’especialista Xènia B. Sender. També hi haurà un espai per a Treballs manuals, el Conte d”’En Floc i la Flor de Neu”, un xic d’esmorzar, jocs, propostes de moviment i també una paradeta on adquirir material de Crisàlide.

Regaleu temps als vostres fills i veniu a donar la Benvinguda a l’Hivern amb el caliu que ens arrauleix a trobar-nos, i retrobar-nos.

Les places són limitades i l’aportació serà destinada a col·laborar amb el projecte d’Espai de Vida Crisàlide: un projecte d’educació viva i lliure, on aprenem a viure.
En nom de grans i xics, Moltes Gràcies!
Us hi esperem!!!

Deixa un comentari