Qui Som

Espai de Vida Crisàlide, és un espai d’aprenentatge i educació viva i lliure. Neix del poder donar resposta a les necessitats vitals dels infants i de llurs famílies, per tal de poder créixer, desenvolupar-se, descobrir-se i descobrir el món, sempre des d’un respecte absolut vers les nostres necessitats autèntiques.

El projecte reconeix la necessitat de les persones de SER i de CRÉIXER des del moment en que s’inicia la nostra gestació. Partim del batec interior, d’allò que som i que podem decidir. Gaudim de viure’ns des de dins i d’enriquir-nos al compartir-nos amb els altres i amb l’entorn. Ens basem en l’arrel profunda de l’amor i del respecte pels processos de vida i la llibertat de l’ésser.

L’any 2011 un grup de pares i mares va començar-se a qüestionar què significava ser pare i ser mare i quin tipus d’acompanyament i d’educació sentien que els seus fills necessitaven. Per aquest motiu, es va formar un grup de convivència i treball, compost per famílies i persones sensibles en l’acompanyament en processos de vida, que va decidir posar fil i agulla i iniciar aquest projecte.

A la tardor de 2014 Crisàlide es va poder materialitzar i va obrir les seves portes. Des d’aleshores ençà estem en constant desenvolupament i creació, mentre noves families s’acosten per portar saba nova a aquest Espai de Vida.