HEM COMENÇAT EN EL NOSTRE NOU NIU!

A partir del 16 de setembre Crisàlide ja funciona en un nou espai! Les acompanyants i les famílies de l’Espai de Vida Crisàlide hem estat treballant durant tot l’estiu per poder tenir a punt el nou espai que ja acull petites i grans! Sense la vostra ajuda, aquest nou niu no hagués estat possible!

GRÀCIES als mecenes del verkami, GRÀCIES als padrins de Crisàlide i GRÀCIES a tothom que s’ha apropat per donar-nos un cop de mà!

Amb tanta feina hem estat tan entretingudes que no hem estat gaire a les xarxes i al món digital… Ara hem tornat, amb una nova casa i també amb famílies noves que sempre ens omplen de nova energia!

A poc a poc anem posant-nos al dia i volem anar compartint el nostre dia a dia amb vosaltres. Tenim moltes ganes d’explicar-vos les activitats que tenim pensades per aquest nou curs i que esperem que puguem compartir amb totes i tots vosaltres.

El nostre nou niu ha estat pensat i creat amb molt d’amor. La veritat és que no hi hem escatimat hores, però amb una coordinació genial i molta il·lusió, podem dir que el niu de Crisàlide és preciós! Hem pogut treballar colze a colze acompanyants, pamares i també, i a la seva manera, els infants, que ja senten aquest nou espai com si fos casa seva.

Tenim unes precioses vistes a Montserrat i, seguint fidels al nostre projecte, amb molta natura que ens envolta. Els espais interns són plens de detalls i sorpreses i han estat pensats minuciosament per atendre les necessitats pedagògiques de totes les erugues i nimfes. Aquests espais ja els tenim acabats i en ple funcionament. Tan sols ens calen els detalls de fora: floretes, recondicionar el cau de l’alegria (l’espai exterior de joc dels infants), etc. La veritat és que no ens aguantem les ganes de poder compartir amb tots i totes vosaltres aquest nou niu!

Tot i que, com sabem, un trasllat mai s’acaba, ja tenim l’espai suficient per a començar a pensar en com celebrar amb vosaltres aquest nou pas de Crisàlide! Estigueu ben atentes a les xarxes perquè aviat sentireu notícies fresques que us convidaran a conèixer el nou espai i a celebrar aquest gran pas!

Aviat us donarem dates de quan podreu venir a celebrar aquest nou pas que no és només de les persones que conformem en el dia a dia Crisàlide, sinó de tots i totes vosaltres.

Un altre cop: GRÀCIES!

Deixa un comentari