Avis Legal

Mitjançant el present avís legal, “Associació Espai de Vida Crisàlide” posa a disposició dels seus usuaris la informació general que els prestadors de serveis de la societat de la informació estem obligats a posar a la seva disposició, per imperatiu de l’art. 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

S’informa que el lloc web http://espaidevidacrisalide.org/ és titularitat de l’Associació Espai de Vida crisàlide (des d’ara ASSOCIACIÓ) legalment registrada amb el CIF G66855065 i el domicili social es troba al c/ Balmes 20, 2n 1a, 08242 Manresa . A l’efecte de contacte i informació l’ASSOCIACIÓ posa a disposició de l’usuari la següent adreça de correu electrònic: espaivida@gmail.com. L’objectiu del lloc web és posar a disposició de l’usuari informació clara sobre els serveis prestats per la societat titular ASSOCIACIÓ.

1. ACCÉS AL LLOC WEB I ACCEPTACIÓ DE L’AVÍS LEGAL.

En accedir a aquest lloc web, vostè adquireix la condició de l’usuari i accepta plenament totes i cadascuna de les condicions que conté aquest Avís Legal. La finalitat del portal web és la de posar a la seva disposició els serveis que l’empresa ofereix. A través del web podrà contactar amb nosaltres i sol·licitar informació.

L’usuari es compromet a fer ús dels serveis i utilitats que ofereix l’ASSOCIACIÓ de conformitat amb el seu codi ètic, les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i aquest Avís Legal. L’usuari respondrà davant l’ASSOCIACIÓ o davant de tercers, de qualsevol incompliment que es produís com a conseqüència de l’anterior.

L’establiment d’un enllaç o link a una altra pàgina o lloc a Internet, si escau, no implica en cap cas l’existència de relacions entre l’ASSOCIACIÓ i el titular o propietari del lloc web al qual s’enllaci, ni tampoc l’acceptació i aprovació per part de l’ASSOCIACIÓ dels seus continguts o serveis. Qui es proposi establir un enllaç o link a aquest lloc web, haurà de sol·licitar prèviament consentiment a l’ASSOCIACIÓ, reservant aquesta última el dret a reclamar els possibles danys que es poguessin provocar per l’establiment d’aquest enllaç o link sense la necessària autorització.

2. ÚS DE LA WEB PER PART DEL VISITANT

L’usuari haurà de llegir atentament l’Avís Legal i la Política de Privadesa i galetes en cadascuna de les ocasions que utilitzi aquesta web, ja que les condicions recollides poden patir modificacions en cada moment. A més, es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i de tots els continguts, de conformitat amb la legislació aplicable. L’usuari haurà d’abstenir-se de:

a. Fer un ús no autoritzat o fraudulent del web i/o dels continguts de l’ASSOCIACIÓ.

b. Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol dels altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics del propietari del domini, dels seus proveïdors o de tercers.

c. Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades del propietari del domini o webs satèl·lits o propietat seva o dels usuaris del mateix.

d. Suprimir, amagar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets del titular del web, de tercers incorporats als continguts o comentaris, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que puguin inserir-se en els continguts.

e. Realitzar còpia i/o publicació de la pàgina web, sense autorització expressa de l’ASSOCIACIÓ, per escrit en aquest o qualsevol dels seus llocs web.

3. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

L’ASSOCIACIÓ, en virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon de la llei de propietat intel·lectual, informa que queden expressament prohibides la reproducció i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part de els continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de l’ASSOCIACIÓ. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial de l’ASSOCIACIÓ.

Es permet la visualització de tots els continguts i elements del portal web, així com la seva impressió, còpia i emmagatzematge en qualsevol suport físic o tecnològic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari de la es compromet a abstenir-se de suprimir, alterar o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a la pàgina web http://espaidevidacrisalide.org

4. EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT. ENLLAÇOS

L’ASSOCIACIÓ no es fa responsable, en cap cas dels danys i perjudicis que es puguin ocasionar tot i haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

A causa de l’existència d’enllaços i hipervincles cap a altres llocs web en els continguts del portal web http://espaidevidacrisalide.org, la societat informa que l’ASSOCIACIÓ no exercirà cap control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’enllaços de tercers ni garantirà la disponibilitat, qualitat, veracitat, exactitud i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles i altres llocs d’internet.

La inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats terceres.

5. LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ.

La legislació aplicable al present Avís Legal serà la legislació espanyola, i la jurisdicció competent per conèixer de les demandes que aquest lloc web susciti serà la dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

L’ASSOCIACIÓ denunciarà qualsevol incompliment de les presents condicions, així com un ús indegut o negligent del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre segons dret.

De la mateixa manera, els titulars del portal web http://espaidevidacrisalide.org es reserven el dret de denegar o retirar l’accés al lloc web i/o als serveis oferts sense previ avís o a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin el present Avís Legal, la política de cookies o faci cas omís a la política de Privadesa.